MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Jumaat, 3 Februari 2012

MENGHITUNG HARI PART 4

29 JANUARI 2012
  • REUNION 6AA'2010 SMKSA D-DAY.
  • aku x join.
  • :'( sebab aku lewat bangun. jam 8++ dekat2 9 la.
  • kat kampung aku, van hanya akan amik penumpang dalan jam 7 - 8 lebih.
  • tambah g bukan musim cuti sekolah.
  • actually aku nak sangat join. 
  • mungkin aku penat sangat g jalan other day.
  • ashamed jugak..sebab aku da janji dengan besties aku na jumpa dia.. QUNA before g reunion party.
  • gpun Quna jarang dapat balik Sarawak lau xda cuti semester cam gini.
  • party start dalam jam 11, tapi aku tetap x leh join sebab xda transport.
  • I'm sorry guys...:'(
30 JANUARI 2012
  • layan movie. FULL HOUSE [ AKU suke tengok ulang2]
  • kawan aku tanya tentang Result bagi semester 1, da check ke belum.
  • setau aku result kua 31 jan, sebab tu aku x kisah.
  • patut la kawan aku tanya, ada sorang rakan kami da tau result dia.
  • heran jugak x dapat jugak check.
  • alkisah : UNIMAS buka sekejap link tok check result, n tutup balik. 
  • sebab : tarikh sebenar check 31 Januari 2012.
  • no wonder la ada yang dapat check, then ada yang x dapat.
  • malam : aku tidur awal [ aku dah lupa sal result].
  • 12.30 cm gtu, ALONG kol.
  • soh aku check result, aku cakap la malas na check, heheh..
  • ALONG marah sebab aku macam x kisah.
  • akhirnya aku check jugak.
31 JANUARI 2012
  • CHECK result. mode.
  • aku bangun tido n online.
  • ALHAMDULILLAH... aku pun x sangka gak.
  • alkisah : masa orang lain sibuk dgn final exam, aku sibuk layan movie.
  • AGAK frust jugak subjek EKO AKU cukup2 makan je, heran ada jugak.. agak2 final aku ta ok kot.
  • nak recheck result, tapi aku kat kampung ag, payah nak anto borang.
  • last2 x pela..
  • k guys, aku kongsikan sedikit, info latest aku, not official result..


UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK
Pre-transcript

Name: ZEBIDAH BINTI HUSSAIN
Student No.: *****  
IC No.: 910124******  
Programme: Social Work Studies
Faculty: Faculty of Social Sciences
 
Course CodeCourse NameCreditGradeRemarks

SEMESTER 1 SESSION 2011/2012
PPD1011Softscill1L
SSF1013Introduction to Social Science3A-
SSF1023Contemporary Psychology3C+
SSF1033Introduction to Malaysian Social History3A-
SSF1053Introduction to Political Science3B+
SSF1074Modern Economics4C
SSX0012Islamic and Asian Civilization2A-
TMX1010End-User Computing0L
GPA: 3.02                  CGPA: 3.02
     
     

CUMMULATIVE
Total Credit Calculated:18Remarks:
Total Credit Taken:19This is a non-official academic transcript. Any changes made there in are subjected to the Senate approval.
Total Credit Transfer:0



#actually aku update lagi..heheh..official result


Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN