MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Selasa, 6 Mei 2014

Throwback: Dinner Social Work 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

nak kongsi sikit moment masa pegi dinner last saturday. Last dinner yang aku attend untuk dinner program. Next dinner, dinner fakulti pulak. Masa berjalan sangat pantas. Tik. Tok. Tik. Tok. aku dah berada di tahun akhir dah. in shaa Allah.. moga aku dan rakan-rakan dipermudahkan urusan untuk ke arah kejayaan.
Sedikit pose masa dinner hari tu.



Final year student Social Work batch 11/12 yang hadir untuk dinner malam tu.


orang da balek..sibuk nak pose kat tangga ni. 


acah-acah pose potret family.


singgah mcD, kata lepas dinner tapi sibuk makan lagi. hahah.. tambah kg katanya.


haa..ini la dia photographer malam tu. thanks both of u. azrul & dafi


alhamdulillah, dapat spent masa attend dinner last ni. Thanks for the organiser. jadi tradisi pulak, budak second year organise dinner untuk final year student. great. murah rezeki, till we meet soon my classmates, we do reunion ya. mmmmuuuah!

Wassalam.

Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN