MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Khamis, 5 Januari 2012

RM1 248.44+++

ASSALAMMUALAIKUM..hari ini bosan sangat..x tahu wat pe..dok terperap dalm bilik.. je..hehe.. n then now update entry kt baby aku ne,, jenjalan kat blog rakan blogger.. n then..taraa!!! aku BW kt Petua Pakar.. aku  berminat dengan info yang dalm entry beliau,,so aku pon check la brape value blog aku ne... walaupun x segah BLOG BEN ASHAARI..atau adek LYSSA FAIZUREEN..heheh.. ce teka baby aku dapat  berapa value baby ku..heheh...

Debbie-cahayabulan.blogspot.com Valuation RM 1,248.44


hehe.. aku ingat value dia ada la dalam beratus camtu je..heheh.. apa pun alhamdulillah.. xkisah la berapa.. janji aku ikhlas nak kongsi pengalaman atau cerita aku kat sini..


kalau korang nak tau value blog korang..test la check kat sini...

Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN