MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Khamis, 2 Februari 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012

assalammualaikum rakan blogger..hari ni aku follow back rakan blogger kak Mala Nasohah.. terima kasih kak sudi singgah kat blog saya.. aku pon Bw kat blog beliau n jumpa contest ni.. x buang masa aku pun join...heheh..aim aku tambah kenalan..



  • bagi aku..walau apa pun kita lakukan.. 
  • kita mesti yakin dengan kemampuan sendiri..
  • yakin diri.. 
  • x kisah la orang nak kata ape..
  • janji kita tahu apa yang kita buat tidak melanggar syariat agama. 
  • kadang2 ada orang kutuk kita x cantik..kita kecik hati..
  • tapi pernahkah kita terfikir??
  • manusia adalah sebaik2 makhluk ciptaan ALLAH..
  • tanamkan dalam diri..
  • "diri kita indah indah + cantik kerana Pencipta kita indah.."
  • biarlah dia nak kutuk..
  • kita lebih tahu diri kita..
  • siapa dia nak menghakimi kita??
  • buat kak Mala, terima kasih sebab buat contest macam ni.. 
  • semoga talian silaturrahim antara kita dan rakan blogger lain terjalin..
  • bagi rakan2 yang baca entry aku kali ne..kalau nak join contest ni n tambah kenalan..


SALAM UKHUWAH.. :)

Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN