MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Jumaat, 3 Februari 2012

MENGHITUNG HARI PART. 1

beberapa hari g cuti semester aku tamat..aku terpaksa balik awal sebab terlibat dengan Liason Officer... alhamdulillah aku terpilih... hari ni aku nak cerita sedikit tentang hidup aku masa cuti ni dari 10 Januari 2012 sampai hari ini... 3 Februari 2012..kira nak buat flashback la ne..heheh.. let's start..

10 JANUARI 2012 (SELASA)
  • alhamdulillah..last paper final exam..bagi aku hari ni aku da start cuti..heheh.
  • xde wat pe..relax kat bilik..tengok movie..
  • AA05 [SEROJA COLLEGE] my love----.ROOM.
11 JANUARI 2012 (RABU)
  • menghabiskan masa dengan menonton movie [korean drama].
  • facebook + twitter..kat sini je x jengok..heheh..
12 JANUARI 2012 (KHAMIS)

  • Outing day!! bersama rakan tersayang ADZAMNISAAZRIN, dan AZLAN.
  • masa outing : 9.00am-9pm

 nisa & adzam

azlan & azrin 

destinasi pertama : waterfront [jejaka terhangat la sangat] 

 azrin..perempuan mudah cair ngan dia ni.. sebelum join group kitorang..dia ni pendiam..sekarang.. cakap pun x guna..heheh

 2nd destination : Kampung Boyan [ adzam dengan penumpang perahu yang lain]

 time for taking picture..al-maklum la,,bukan selalu naik perahu tambang..


 DUN SARAWAK [ view dari perahu tambang]

teman yang sentiasa dihati.. [ member lain dah balik kampung..abis paper katakan] 

 azrin & Miss Zee [suke sangat naik perahu tambang]


 apa tengok-tengok...

 yummy!!! singgah makan @ kampung Boyan


 3rd destination : jalan-jalan g lepas makan sampai sini..area Kampung Gersik..

KEK LAPIS SARAWAK...macam2 ada..
si azrin beli tok bawa balik semenanjung... 


 adzam..x abis2 dengan post..apapun you are the best...

aucakk...azrin pose sakan...hahahha

4th Destination: singgah solat kat Masjid India...lepas solat pun sempat g nak pose..[ masa ni hujan]
ada jugak jumpa rakan-rakan satu fakulti..


5th Destination: Pasar Satok, ape lagi..nal dapatkan terubok masin la...yummy!
aku pun x ketinggalan beli..mak ayah suke makan ni..
  • x tau nak g mane g...gpon hari da gelap..terus cadang nak balik..otw nak balik, plan agi nak g D.I [desa ilmu].
  • sampai masjid kolej Seroja, singgah solat.
  • pegi D.I, beli makanan, n balik... 
  • happy sangat dengan perjalanan kali ni..
  • sampai bilik, makan time dengan my besties ALONG.
  • MENU : roti canai kosong , roti canai telur, teh c peng, kebab ayam.
  • dah kenyang, packing barang.
  • kemas bilik. 
  • mandi lewat malam.
  • xdapat tido sebab nak balik..hehhe


13 JANUARI 2012 (JUMAAT)
  • bangun jam 5 pagi [actually terlewat bangun..heheh]
  • nasib baik driver van x samapi g.
  • 6.00am - 10.30am perjalanan dari Kota Samarahan ke Sri Aman.
  • alhamdulillah samapi, mak ayah menunggu,
  • pukul 1 lebih camtu baru sampairumah [home sweet home]




2 ulasan:

Gary Asip berkata...

wah3... enjoy sakan yer lepas habis paper... hehe~..

Miss Zee berkata...

hehehe..kira macam tu la..nak join?

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN