MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Jumaat, 3 Februari 2012

MENGHITUNG HARI PART 2

14 - 22 JANUARI 2012
  • Cuti bermula...
  • makan + makan+tidur lebih = malas
  • layan movie yang aku beli.. 
  • kusing siam kakak aku, KASIH  selamat beranak.
  • 4 ekor. 2 putih 2 kelabu2 coklat. [3 jantan sekor betina].-- 15 Januari 2012
  1. I NEED ROMANCE-korean drama
  2. 49 DAYS-korean drama
  3. IT'S LOVE, THE SOCERER AND THE WHITE SNAKE - China movie.
  4. HOME ALONE.
  • yang best nya..bapa aku pun join sama aku tengok movie ni.
  • actually aku more rapat dengan bapa aku than my mother.
  • faham2 la kan brapa hari nak habiskan satu cerita ni.
23 JANUARI 2012
  • ENJOY with my besties ANA.
  • Lepak umah ana jap..borak2..
  • almaklumla jarang jumpa.
  • lepas tu our BFF sampai EMAH.
  • BERCERITA PANJANG DENGAN KISAH HIDUP MASING2.
  • alahamdulillah..
  • malam ni jugak Ana tidur rumah aku.
24 JANUARI 2012
  • MY DAY, MY BORN DAY.....ITS MY BIRTHDAY.
  • Nothing special..sebab aku jenis x celebrate birthday, percaya atau tidak itulah aku.
  • banyak la jugak terima ucapan daripada keluarga, my boyfie,sahabat handai..sama ada melalui SMS, facebook.
  • alhamdulillah..terima kasih atas segalanya.
  • semoga peluang yang di anugerahkan Illahi ini mampu menjadikan aku muslimah sejati.
  • masih lagi dengan habit...
  • layan movie FULL HOUSE.
  • walaupun da banyak kali tengok movie ni.

Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN