MY BLOG

Lilypie Second Birthday tickers

Isnin, 12 Mac 2012

PENAT

Assalammualaikum,jadual kelas hari ni agak padat, walaupun 2 kelas cancel..8-10, 11-12tapi slot  kelas 12-2, 2-4 tetap ada...agak penat, lepas tu spend masa install software SPSS..demimu subjek Statistik. berdasarkan pengalaman senior-senior dan rakan-rakan yang dah ambil subjek ni, diorang kata subjek ni agak mencabar. Bagi aku back to mathematics subject again..aku pun dah ingat-ingat lupa sebenarnya..hehe..mungkin sama dengan subjek mathematics mahupun Additional maathematics, Tapi cara pengendaliannya mungkin berbeza. maksud aku kat sekolah menengah ada kerja rumahnya, kat sini, dengan tugasannya, dengan key in data dengan software bagai.. cabaran, dugaan hidup! Bukan hidup namanya kalau sepanjang masa xda cabaran, dugaan..tipula kalau ada yang x pernah mengalami dugaan dalam hidupnya.. pengalaman mematangkan beb! merepek pulak malam-malam ni, mata pun dah berat sangat ni. dah kemas-kemas barang untuk pergi kelas esok. Almaklumla, kelas pukul 9, kena ready sejam lebih awal kalau xnak kena tinggal bas n terlewat. ok guys, esok jumpa lagi.. :D wassalam.

Tiada ulasan:

TINGGALKAN JEJAK ANDA, SAYA AKAN MENJEJAKI JEJAK ANDA KEMUDIAN